Unleashing of potential

Ervaar je kern zelf

Schrijf je nu in voor de workshop Diepere verbinding en kwetsbaarheid (6/2)
Locatie is Hagelandkaai 40 in Gent

WORKSHOP

Diepere verbinding en kwetsbaarheid

Maandag 6 februari van 19u30 tot 21u30

Workshop: Diepere verbinding en kwetsbaarheid (6 februari om 19u30)

 

Tonen wie je echt bent, wat je echt wil en welke plek je mag innemen in deze wereld vergt moed. Verbinding en kwetsbaarheid hangen nauw samen. Wanneer we ons kunnen herkennen in wat anderen delen, ontstaat er een diepere verbondenheid. Er zijn enkele basisvoorwaarden om dit mogelijk te maken zoals je veilig voelen bij de andere persoon.

 

In deze workshop staat verbinding en kwetsbaarheid centraal. Via verschillende ervaringen bouwen we de workshop op zodat jij kan tonen wie je bent. Van daaruit maken we plek voor jou om je plaats in te nemen. Door je diepe verbinding te laten ervaren, kunnen we je tools meegeven die jij verder kan uitdragen in je dagelijks leven. In deze veilige omgeving kan je de verschillende facetten van verbinding oefenen om het daarna verder uit te dragen. Je mag je verwachten aan een veilige setting waar je met een goed gevoel naar huis gaat en met nieuwe inzichten over hoe jij verbinding maakt met anderen.

30 euro voor deze workshop in Gent

BONUS: Inclusief 1 op 1 coaching gesprek (optioneel)

Om Unleashing of Potential te verkennen en te ervaren organiseren we 4 introductie workshops in Gent. De laatste workshop waarvoor je nu nog steeds kan inschrijven is Diepere verbinding en kwetsbaarheid op maandag avond 6 februari om 19u30.

Gegeven door Joris Van Doorslaer

  • 10+ jaren ervaring workshops & persoonlijke ontwikkeling

  • Wereld rondgereisd (40 landen en 150+ gastgezinnen)

  • Leidde Google educatief programma

  • TEDx speaker coach 

  • Mede-organisator van het Mannenfestival België

WORKSHOP 1

Rust, helderheid en focus in jezelf vinden

Maandag 16 januari 2023 om 19u30

WORKSHOP 2

Weten wat je wil vs. Je altijd aanpassen aan anderen

Maandag 23 januari 2023 om 19u30

WORKSHOP 3

Emotie kunnen loslaten

Maandag 30 januari 2023 om 19u30

WORKSHOP 4

Diepere verbinding en kwetsbaarheid

Maandag 6 februari 2023 om 19u30

WORKSHOP 1

Rust, helderheid en focus in jezelf vinden

Maandag 16 januari van 19u30 tot 21u30

Ons hoofd zit ingenieus in elkaar, het kan zoveel begrijpen, vooruitdenken en reflecteren. Het hoofd wil ons ook beschermen tegen kwetsbaarheid en angst, het is daar waar controle, twijfel en oordeel ontstaat. Mogelijk kan je dit voelen via stress of vermoeidheid, als je weet hoe om te gaan met het mentale dan kan je terug in balans komen.


Het thema van deze workshop is de patronen herkennen die zich herhalen, zodat je terug helderheid, rust en focus in jezelf kan brengen. In deze workshop ga je enkele tools en uitlaatkleppen ervaren die ervoor zorgen dat je minder mentale stress zal ervaren. 


Deze workshop zal doorgaan in Gent en bestaat uit 2 delen: eerst wordt er dieper ingegaan op de cruciale inzichten die je jouw mentale patronen laten herkennen. Bewust worden wanneer je in het mentale denken zit is het startpunt van een diepgaander proces. In het tweede deel bekijken we manieren om uit het denken te stappen en energie terug te winnen. 

WORKSHOP 2

Weten wat je wil vs. Je altijd aanpassen aan anderen

Maandag 23 januari van 19u30 tot 21u30

Deze workshop is voor personen die zich vaak aanpassen aan anderen. Dit is een ongelooflijke sterkte, het zorgt er namelijk voor dat je flexibel bent in verschillende situaties en empathisch bent naar anderen. De schaduwkant van deze vaardigheid is dat je je aanpast aan wat anderen willen en hierdoor weggeeft wat je zelf wilt. Het gevaar is dat je jezelf uit het oog verliest.

 

Kunnen uitdrukken wat je wilt gaat samen met grenzen stellen, uitdrukken wat je niet wilt. Aanpassing aan anderen zorgt voor een gevoeligheid waardoor je veel energie weggeeft aan anderen. Deze workshop draait erom bewustzijn te creëren rond het geven en nemen van je energie. We geven je tools en ervaringen mee die je inzicht geven in jouw patronen. Wanneer je op dagelijks niveau in kleine zaken kan aangeven wat je echt wil, ga je deze vaardigheden ook kunnen toepassen bij grote beslissingen in je leven. 

WORKSHOP 3

Emotie kunnen loslaten

Maandag 30 januari van 19u30 tot 21u30

Emotie is “Energie in motie”, waarbij motie duidt op beweging. Wanneer we onze emotie onderdrukken, dan gaat die niet meer bewegen en ontstaan er blokkades. Dit kan ons heel neutraal doen voelen (tot bijna ongevoelig) of kan leiden tot overstromingen in onze emoties (uitbarstingen van verdriet of kwaadheid). Het is belangrijk om pro-actief aan de slag te gaan met emoties in plaats van reactief.

 

In deze workshop gaan we aan de slag met enkele emotional release technieken die jou daarbij kunnen helpen. Het gaat hier over technieken die toegankelijk zijn en die je ook in je dagelijks leven kan gebruiken. Deze workshop bevat basistechnieken die cruciaal zijn als je later interesse zou hebben om met diepere emotionele lagen aan de slag te gaan. We zullen werken met ademhalingstechnieken, creatieve vormen van expressie en fysieke beweging. Er is ruimte om emotie een plaats te geven zodat je er ook mee verder kan.

Voor wie zijn deze workshops geschikt?

Deze training past 100% bij jou als je open staan voor persoonlijke groei. Het is belangrijk dat opdagen voor deze training een keuze is voor jezelf. Je geeft jezelf tijd om te kijken naar de diepere lagen binnenin. 

Of je nu al veel ervaring of weinig ervaring hebt met persoonlijke ontwikkeling, als jij voelt dat er in jouw leven wel wat mag veranderen dan is dit de plek voor jou. Deze workshops zijn heel ervaringsgericht, we gaan aan de slag met oefeningen op een manier die heel toegankelijk is en heel bruikbaar achteraf. Een ideale introductie voor Unleashing of Potential.

Indien je al het diepgaandere Cyclus coaching traject bij ons hebt gevolgd dan raden we je aan om niet deel te nemen. Tenzij je graag een opfrissing wilt.