Volg terug je eigen pad
Cyclus coaching traject

Ontdek je eigen pad, waardoor jouw energie kan stromen en je jouw potentieel kan waarmaken. 

Online traject start op 7 februari 2023

In persoon traject start op 5 maart 2023

 

Gemaakt voor personen die tijd willen maken om te gaan naar de kern in zichzelf, de innerlijke avonturiers.

Ontdek de antwoorden op de vragen die je nodig hebt maar waar je het bestaan niet van wist. 

Zak uit je hoofd en maak keuzes in je leven vanuit je gevoel, lichaam en je dieper weten.

Welkom & Landen

Hoe je hier ook terecht bent gekomen, welkom. Je eigen pad terug vinden is durven toe te geven waar je jezelf tekort hebt gedaan. De opportuniteit die je te wachten staat is om te leven volgens wat jij echt wil, wat je energie geeft, waar jij tijd en ruimte maakt voor wat jij nodig hebt, beslissingen neemt vanuit je kracht en voluit je leven in beweging zetten. 

 

Neem via deze video even een moment om hier aan te komen zodat je deze pagina op een bewustere manier kan ervaren. Net zoals jouw proces waar ook op een bewuste manier mee aan de slag mag worden gegaan.

Klaar om terug je eigen pad te bewandelen?

Je wil graag...

… je energie zo doen stromen dat je alles aankan wat op je pad komt

… mentale rust vinden in jezelf zodat je uitdagende keuzes helder worden

… relaties versterken in je leven waarvan je diep gelukkig wordt

… vol vertrouwen je volledige zelf tonen zodat je kan waarmaken wat jij weet dat jij kan

… leven vanuit intentie waardoor je het pad kan bewandelen waar jij van droomt

… het kantelmoment creëren dat de rest van je leven kan nazinderen

MAAR misschien...

… is er een terugkerend obstakel waar je blijft op botsen? 

… heb je moeite om te weten wat je eigenlijk echt wil?

… zit je te vaak in je hoofd te piekeren en te twijfelen?

… bestaat er angst voor het oordeel van anderen?

… heb je moeite met grenzen en verlangens te stellen in je relatie?

… voel je dat er emotie onderdrukt zit die je niet weet hoe je die kan loslaten?

… verlies je jezelf in wat er allemaal mogelijk is in persoonlijke ontwikkeling?

Jezelf ontdekken is een reis naar binnen, iets wat je zo graag wil maar het onbekende kan ons afschrikken. Elke innerlijke avonturier heeft obstakels waar je op je reis tegen botst, het is op deze plekken dat een gids je naar plekken kan brengen waar je het bestaan niet van wist. Je leert door te ervaren. En zodra je weet dat je in goede handen bent voor de innerlijke reis, dan kan je terug in overgave gaan van het proces dat er werkelijk toe doet.

Dus het verlangen is aanwezig om meer je volle innerlijke potentieel waar te maken..
... maar je voelt obstakels die je verandering tegenhouden?

"Pas wanneer je de vaardigheden achter de inzichten begint toe te passen, start de echte verandering."

Dit traject is ontstaan uit een zoektocht over heel de wereld waar we op zoek zijn gegaan naar de antwoorden op levensvragen zoals wat wil ik uit mijn leven halen?“, wie ben ik echt?” of “wat is de zin van alles?” . Op dat moment was er al een basis van 10+ jaren ervaring met workshops en toch ontbrak er nog iets. Het is zo makkelijk om gaandeweg in je leven van je echte pad af te dwalen en daardoor in keuzes te belanden die niet kloppen bij het pad dat je werkelijk hoort te bewandelen. 

 

Ook tijdens het reizen was het makkelijk om afgeleid te geraken van de essentie, hoewel de antwoorden zo dichtbij waren want ze zaten binnenin onszelf. Je kan niet verder op je eigen pad als patronen steeds terugkeren, je bepaalde keuzes uit het verleden niet kan loslaten of als aangeleerde overtuigingen je blijven tegenhouden. De enige manier om dit proces naar jezelf tot zijn essentie te doen is door de moeilijke vragen binnenin te stellen, te oefenen in de vaardigheden die je nodig hebt om jezelf te zijn en een duidelijk pad te creëren waarbij je kan toepassen wat je gaandeweg leert. Er zijn essentiële levensvaardigheden die in onze maatschappij niet worden aangeleerd.

 

Binnen elk van de 4 vormen van energie (mentaal, fysiek, spiritueel en emotioneel) zijn we op zoek gegaan naar tools en ervaringen die het proces van jezelf ontdekken en je energie in beweging zetten kunnen ondersteunen: vipassana stilte retreats, ademhalingstechnieken, sjamanistische wijsheden, Native American sweat lodge, Kung Fu retreat, verblijven in een Boeddhistisch klooster, emotional release technieken, sound healing, Ayurvedische technieken, Nepalese trektochten, mannencirkels, vrouwencirkels, surf cultuur in Costa Rica, innerlijk kind werk, lichaamswerk, familieopstellingen, …  


Uit deze inzichten en ervaringen is Unleashing of Potential ontstaan. Nu is het onze missie dat elke persoon zijn eigen leven in handen kan nemen, de kracht in zichzelf kan vinden en voelt hoe het potentieel dat al altijd leefde diep vanbinnen wordt waargemaakt. Een wereld waar iedereen zich vrij voelt om op een bewuste manier zichzelf te zijn, vol energie en een diepe levensvreugde. 

Daarom nodigen we je uit voor...

Het "Volg je eigen pad"- Cyclus Coaching Traject

Beheers de essentiële levensvaardigheden die ervoor zorgen dat je op je eigen pad blijft, door bewust de diepere lagen in jezelf te ontdekken kom je op plekken waar je het bestaan niet van wist en dan kan je met overgave ervaren hoe het voelt om je volledige potentieel waar te maken. 

Dit "Volg je eigen pad" Cyclus traject is een proces van bewustwording waarbij je gaandeweg steeds dieper aan de slag gaat met de vaardigheden die je dichter bij jezelf brengen

Er zijn 2 vormen waartussen je kan kiezen: de 12 weken online versie en de 6 maanden in persoon editie. 

 

De volgende online editie start op dinsdag 7 februari 2023, gedurende 12 weken op wekelijkse basis  met een nieuwe stap om mee aan de slag te gaan. Wekelijks ervaar je een nieuwe module die we ter beschikking op het online platform die je helpt om jouw pad terug te voelen, er is tijd voor jezelf om met de vaardigheid-oefeningen aan de slag te gaan en er is wekelijks een begeleid groep check-in moment met gelijkgestemden zodat je je gesteund voelt. De tijd tussen elke sessie is ideaal om de vaardigheden in je dagelijks leven te beginnen toe te passen. Alle vaardigheden hangen samen vormen een cyclus die je heel je leven nog kan gebruiken. Gedurende heel het proces zijn wij er om je te ondersteunen. Ook voorzien we voor deze online groep reeks een extra ontmoetingsmoment in Gent. Je zal merken dat er een unieke verbinding ontstaat tussen de deelnemers, allemaal gelijkgestemden die ook durven kiezen om dit voor zichzelf te doen.

 

De volgende in persoon editie start op zondag 5 maart 2023, gedurende 6 maanden zal je meegenomen worden in een proces waarbij je stap voor stap meer jouw eigen pad bewandeld. Er zijn 3 weekends in de natuur, 4 workshop dagen en 2 individuele gesprekken. Er zitten telkens enkele weken tussen zodat je tijd hebt om alles te integreren. In het in persoon traject nemen we echt tijd om jou te laten aankomen, diep in te zakken en te verbinden met elkaar. Bewust doen we enkele weekends zodat je dan ook enkele momenten hebt puur voor jezelf. Ook krijg je toegang tot het online platform, zodat je ten alle tijden ook terug kan gaan naar de inhouden en oefeningen.

Heel mooi om te zien wat er met mezelf gebeurde. Al die veranderingen stralen door naar mijn omgeving. Zo wordt er een nieuwe realiteit voor mezelf gecreëerd. Er waren veel dingen die ik wilde doen. Mijn hoofd hield me tegen. Ik werd van veel afgehouden en via dit traject kon ik dit allemaal toelaten. Ik ervaar nu heel veel “ease”, vertrouwen in mezelf, balans in mezelf en het herkennen van het patroon “ik wil iets en hoe het dan te doen’.

Wat is Valeria ondertussen aan het doen op haar pad? Nieuwe relatie in haar leven en haar oude job losgelaten. Ondertussen is er een volledige andere manier om met anderen om te gaan.

Valeria Brovko
Cyclus In Persoon Traject Deelneemster

Ik zou mezelf beschrijven als hooggevoelig en tegelijk ook verslaving gevoelig. Iemand met humor en ook wel een schaduwkantje. Graag wilde ik dat de ups en downs in mijn leven terug stabieler werden. Dit traject is de beste investering die ik al ooit heb gedaan in mijzelf. Mijn gevoel is blijheid. Ik ben helemaal opengebloeid. Dit programma kan ik iedereen aanraden

Wat is Andy ondertussen aan het doen op zijn pad? Zijn eigen ademhaling workshops in de wereld aan het zetten, zijn zelfliefde terug ontdekt en in een mooie relatie.

Andy Versompel
Cyclus Traject Deelnemer

Anderen zagen mij als een go-getter, marathon loopster, ambitieus, maar in dit proces kwam een hele andere kant van mij naar boven, nl. mijn kwetsbaarheid. Onder mijn perfectionisme en pleasing zat een tekort aan zelfwaardering. Vanaf het eerste moment voelde deze groep veilig. Als ik nu mezelf zou spreken bij de keuze om dit traject te doen zou ik zeggen: Waarom twijfel je nog?

Wat is Katelijne ondertussen aan het doen op haar pad? Haar eigen zaak gestart, ze is verhuisd naar een ander land en maakt meer tijd voor zichzelf..

Katelijne Berx
Cyclus Online Traject Deelneemster

Interesse? Ga direct naar inschrijving info.

Module 1

Waar zit mijn energie?

 • Basis principes van energie in balans brengen

 • Leren zakken uit het mentale zodat je helderheid krijgt

 • Emotionele energie herkennen zodat je kan loslaten

 • Verbinden met je spirituele zijn waardoor je dichter bij jezelf komt

 • Beweging brengen vanuit een gezondere fysieke energie

 • Verhogen van je energie zodat je verandering aan kan

Module 2

Focus brengen en je pad uitstippelen

 • Vanuit gronding terug naar jezelf keren
 • Een helder pad bepalen vanuit je diepste zelf
 • Ontdekken wat vaak misgaat bij je toekomst intentie zetten
 • De obstakels identificeren die je tegenhouden op je pad
 • Via een opstelling je pad verankeren met je dieper gevoel

Module 3

Weerstand herkennen & loslaten

 • Begrijpen op welke manier weerstand in jezelf is ontstaan
 • De diepere lagen verkennen achter patronen 
 • Leren bewegen vanuit de kracht van kwetsbaarheid
 • Je eigen leven onafhankelijker maken van anderen
 • Beoefenen van de basisvoorwaarden voor acceptatie

Module 4

Bewustwording in je dagelijks leven

 • Bewust connectie maken met je pure kern
 • Ademhaling als energie hulpmiddel om je focus te verscherpen
 • De essentiële principes binnen meditatie en gronding
 • Je gedachten, emoties en sensaties observeren en transformeren

Module 5

Spiegelen

 • Omgaan met triggers zodat je zelf sabotage kan vermijden
 • Leren jezelf te spiegelen in anderen en externe situaties
 • Ontdekken waar je valkuilen liggen in je proces
 • Zichtbaarheid brengen in je schaduwkanten
 • Op een meer authentieke manier verbinden met anderen

Module 6

Rollen doorbreken en jezelf zijn

 • De redenen achter je aanpassingsgedrag ontdekken
 • Binnen de rollen in je leven ontdekken wat werkelijk jezelf is
 • Dominante rolpatronen doorprikken
 • Een veilige omgeving creëren om jezelf te zijn
 • Voelen wat jij echt wil als je ware zelf

Module 7

Innerlijk kind en kwetsbaarheid

 • Voelen wat het innerlijke kind in jezelf toont over jouw zielsmissie
 • Familie dynamieken identificeren en loslaten
 • Patronen van je ouders loslaten in jezelf
 • Verbinden met de krachtige en pure energie van het innerlijk kind
 • De speelsheid en creativiteit wakker maken

Module 8

Grenzen stellen en verlangens uiten

 • Herkennen van je grenzen en verlangens
 • Leren grenzen stellen vanuit je kracht
 • Verlangens kunnen doorvoelen en uiten
 • Relaties ontwikkelen volgens jouw echte noden

Module 9

Stroming brengen in je levensmissie

 • Fundamentele veranderingen in beweging zetten
 • Stroming brengen in jouw diep verankerde intentie
 • Verbinding maken met je werkelijke potentieel
 • Zien voorbij je huidige bewustzijn stadium

Module 10

De transformatiecyclus volhouden

 • Verankering brengen zodat je groei langdurig behouden blijft
 • Je verhoogde eigenwaarde omzetten in de verandering die je wil zien
 • Verbinding maken tussen alle cyclus thema’s zodat je pad helder blijft
 • De natuurlijke cyclus in jouw leven versterken
 • Vol vertrouwen jezelf aan de wereld tonen

Stel jezelf eens voor dat je aan het einde van dit proces bent...

Weten wat je wilt komt natuurlijk​
Je trekt relaties in je leven aan die veilig, puur en diep voelen
Als je werkt, dan doe je dit met goesting
Je voelt de ontspanning in je lichaam, je bent gezonder
Financiële angst heeft zich omgevormd naar durf om te vertrouwen en aantrekkingskracht
Je slaapt heerlijk en staat met een glimlach elke dag op
Twijfel is verdwenen omdat je je intuïtie kan volgen
Beslissingen nemen gaat makkelijker en verloopt zonder angst
Wat vroeger serieus voelde heeft nu perspectief en luchtigheid

Dit zijn allemaal reacties van vorige deelnemers

Na 16 jaar dienst had ik mijn job opgezegd, dit zonder te weten wat de toekomst zou brengen. Iets wat voor een “overdenker” zoals mij de nodige onzekerheid en onrust met zich mee bracht. Ik schreef mezelf een sabbatjaar voor, maar ik kon daar in eerste instantie niet van genieten door het vele overdenken...

Zo kwam ik bij coachingstraject van Unleashing of Potential terecht. Hun inzichten en expertise resoneerde zeer sterk met mij.

Ondertussen heb ik meer inzicht in wie ik ben, wat ik (niet) nodig heb, waar ik gelukkig(er) van word. Kortom, ik sta véél bewuster in het leven, overdenk veel minder en leef meer vanuit mijn gevoel. Hun inzichten en expertise resoneerde zeer sterk met mij.

Ivo Janssen
Deelnemer Coaching Traject

Als hooggevoelig persoon heb ik soms moeite met ‘ruimte’ innemen en vanuit het verleden heb ik geleerd noden van anderen te laten voorgaan op deze van mezelf. Ik voelde me meteen aangesproken door hun concept.

Unleashing of Potential is echt een veilige omgeving waar alles uitgesproken en benoemd kon worden.  Door te ‘pinpointen’ van wat er onder iemands gedrag of emotie zit, kon het onderliggende en niet enkel zaken aan de oppervlakte aanpakt worden.

Lana Partous
Deelneemster Coaching traject

Klaar om eraan te beginnen?

Ontdek welk traject het best bij je past

In persoon traject

Prijs:

2499 euro (incl. BTW) + 450 euro overnachting kosten

(Ook de optie om in 4 keer 750 euro te betalen)

 

Volgende editie – Start op zondag 5 maart 2023 om 10u
Beperkt aantal plaatsen (max. 10 personen)

 

Wat is er inbegrepen:

 • 6 maanden begeleiding in groep
 • 3 volledige weekends van vrijdagavond tot zondag namiddag op rustige plek in de natuur (Nederland)
 • 4 extra groep workshop dagen in Gent
 • 1 kennismaking coaching gesprek & 1 individuele coaching sessie tijdens het traject
 • Toegang tot online cyclus traject platform
 • Online community toegang
 • Oefeningen en intergratie werkboeken
 • Onbeperkte platform toegang tot jouw modules

Beperkte plaatsen
Vragen via info@unleashingofpotential.com

 

Aan een proces beginnen dient goed te voelen, daarom stellen wij ook 1-op-1 inzicht sessies ter beschikking voor personen die willen ervaren hoe we werken. In dit 45min. coaching gesprek krijg je inzicht in jouw diepere kern thema’s die je groei cyclus tegenhouden. Dan is het aan jou om te kijken of je interesse hebt in het traject.

Online traject

Prijs:

1899 euro (incl. BTW)

(Ook de optie om in 4 keer te betalen van 499 euro)

 
Volgende editie – Start 7 februari 2023 om 10u
Beperkt aantal plaatsen

 

 

Wat is er inbegrepen:

 • 12 weken persoonlijke begeleiding in groep

 • 10 modules & 2 extra integratie-weken

 • Wekelijkse check-in momenten in groep

 • Community toegang

 • Oefeningen en intergratie werkboeken

 • Onbeperkte platform toegang tot jouw modules

 • 1 groep ontmoeting & workshop dag in Gent

Beperkte plaatsen
Vragen via info@unleashingofpotential.com

 

Aan een proces beginnen dient goed te voelen, daarom stellen wij ook 1-op-1 inzicht sessies ter beschikking voor personen die willen ervaren hoe we werken. In dit 45min. coaching gesprek krijg je inzicht in jouw diepere kern thema’s die je groei cyclus tegenhouden. Dan is het aan jou om te kijken of je interesse hebt in het traject.

Enkel extra bij het in persoon traject

3 weekends in de natuur

4 workshop dagen  in Gent

2 individuele coaching sessies

Data voor het in persoon programma

Alle dag sessies gaan door in Gent

Weekends gaan door in De Oase (Nederland).

 

Opening sessie – Zondag 5 maart 2023 om 10u

Workshop Weekend – Vrijdagavond 17 tot zondag 19 maart

Workshop dag – Zaterdag 1 april om 10u

Workshop Weekend – Vrijdagavond 12 tot zondag 14 mei

Workshop dag – Zondag 3 juni om 10u

Workshop Weekend – Vrijdagavond 30 juni tot zondag 2 juli

Workshop dag – Zondag 17 september om 10u

Veelgestelde vragen

We starten met een opening sessie op zondag 5 maart 2023 om 10u. De data haalbaarheid bespreken we altijd in de eerste sessie, als dit eens niet zou lukken dan kan je een individuele sessie gebruiken om de sessie in te halen en je hebt ook toegang tot de modules op het online platform.

De weekends spreiden we tijdens het traject, wat belangrijk is voor het groepsdynamisch proces. En in het midden van het traject doen we een weekend met familie opstellingen (innerlijk kind), dit vraagt extra tijd om iedereen aan bod te laten komen dus trekken we hier een volledig weekend voor uit. 

De workshop dagen lopen telkens van 10 tot 16u30, dit geeft ons een mooie blok in de voormiddag om in te checken en een andere blok om ruimt op de inzichten in te gaan. 

Begeleiding zal zijn door Joris Van Doorslaer en Tineke Maes. Zowel het mannelijke als vrouwelijke zit hierdoor in de begeleiding. Ook worden er verschillende generaties overbrugd, wat belangrijk is voor de draagkracht van de generatie stukken. Beide begeleiders hebben al jaren ervaring in proces begeleiding.

Elke week zal je voelen hoe het thema van die week een verdieping brengt in de stappen die jij kan zetten om jouw pad op een diepere manier te verkennen. Praktisch gezien zal je bij deelname aan het cyclus traject met begeleiding op zaterdag 22 oktober 2022 beginnen met de openingssessie, waarbij je de hele groep via ons video gesprek zal ontmoeten. Op dezelfde dag openen we ook het online platform waarop je de eerste module kan volgen. Doorheen de week zullen de modules ongeveer 1u30-2u van je vragen. Elke module is in verschillende video’s opgedeeld met oefeningen, vorige deelnemers vonden het ook handig om soms video’s te herbekijken omdat ze het wilden laten verdiepen. 

 

De wekelijkse groep check-in is altijd op zaterdag-ochtend wat ook ongeveer 1u30-2u in beslag neemt. Diezelfde dag wordt ook telkens de nieuwe module ter beschikking gesteld. Gedurende de week heb je ook toegang tot onze online groep waarop ervaringen gedeeld worden. De “in persoon” ontmoetingsdag leggen we vast als we met de groep compleet zijn, deze is op het einde van het traject.

 

 

Bij het cyclus traject zonder begeleiding krijg je toegang tot alle modules en oefeningen, we zullen deze week per week beschikbaar maken gespreid over 12 weken. Alles is gemaakt dat je het op je eigen tempo kan doen. De wekelijkse structuur werkt het best.

We werken met een garantie van 90 dagen, omdat we een vertrouwen hebben in de waarde van het programma en het feit dat dit jou zal helpen om dichter bij jezelf te komen. Als je niet tevreden bent dan krijg je je geld terug. We werken hier met een vertrouwen principe, waar we wel vragen dat ook jij opdaagt en je inzet om de vaardigheden te oefenen.

Je kan via zowel je gewone bankkaart als je kredietkaart betalen. Opties zijn Bancontact, Mastercard Visa en Overschrijving. Allemaal beschikbaar via ons betalingsplatform, buiten het overschrijven. Dit kan je aanvragen als je persoonlijk contact met ons opneemt via info@unleashingofpotential.com of tijdens een kennismakingsgesprek. 

Er zijn 4 opties: 

1. “Volg je eigen pad” Cyclus coaching traject zonder begeleiding + Online editie (1499 euro – incl. BTW)

2. “Volg je eigen pad” Cyclus coaching traject met begeleiding + Online editie (1899 euro – incl. BTW)

3. “Volg je eigen pad” Cyclus coaching traject met groep begeleiding + In persoon (2499 euro + 450 euro voor verblijfkosten – Incl. BTW)

4. “Volg je eigen pad” Cyclus coaching traject met individuele begeleiding + In persoon en op maat (3499 euro – excl. BTW) 

Voor de individuele trajecten zijn er slechts een beperkt aantal plekken per jaar. Deze vinden steeds plaats in Gent.

In februari hebben we een online traject dat van start gaat waar nog enkele plaatsen beschikbaar zijn. De prijs is 1899 euro (incl. BTW) als je kiest voor de sessies met begeleiding (gedurende 12 weken live check-ins). Zonder begeleiding heb je ook de optie van 1499 euro.

 

Ben je al ingeschreven voor een in persoon traject en zou je graag willen wijzigen naar het online traject dan is dit mogelijk in onderling overleg. gelieve hiervoor persoonlijk contact op te nemen via info@unleashingofpotential.com, waarop wij je zo spoedig mogelijk op beantwoorden.

Vanaf 5 maart 2023 hebben we een in persoon traject dat van start gaat waar nog enkele plaatsen beschikbaar zijn, maximum grootte van de groep is 10 personen. De prijs is 2499 euro (incl. BTW) + 450 (verblijfskosten).

Ben je al ingeschreven voor een online traject en zou je graag willen wijzigen naar het in persoon traject dan is dit mogelijk in onderling overleg. gelieve hiervoor persoonlijk contact op te nemen via info@unleashingofpotential.com, waarop wij je zo spoedig mogelijk op beantwoorden.

Ja, dit bestaat ook. Er zijn slechts een beperkt aantal individuele coaching trajecten per jaar samen met Joris Van Doorslaer. Hiervoor dien je eerst een kennismakingsgesprek te doen. Deze sessies vinden plaats in persoon (en op aanvraag ook via online video gesprekken), de thema’s worden volledig aan jouw persoonlijk traject aangepast. Je krijgt ook toegang tot het online platform van het Cyclus traject. Dit traject gaat verder dan praten, er zal gewerkt met oefeningen die je gaan doen zakken uit je hoofd, gevoel loslaten en dieper verbinden met je essentie. Bij elke persoon zien de sessies er anders uit omdat we gaan afstemmen op de vaardigheden die voor jou het meest in beweging gaan brengen. De standaardprijs hiervoor is 3500 euro excl. BTW. 

Dus.. Wat kan je verwachten als je dit doet?

(Als je klaar bent om ook echt aan de slag te gaan met dit proces)

MEER VAN DIT...

 • Rust in jezelf vinden

 • Focus en helderheid

 • Energie die stroomt

 • Weten en doen wat je echt wil

 • Verbinding in je relaties

 • Grenzen stellen

 • Speelsheid en plezier

 • Genieten van het leven

 • Richting en missie

MINDER VAN DIT...

 • Twijfelen

 • Stress in je leven

 • Hardheid en oordeel naar jezelf

 • Serieusheid en negativiteit

 • Je steeds aanpassen aan anderen

 • Uitstelgedrag in wat goed voor je is

 • Spanningen in je relaties

 • Angst om “niet genoeg” te zijn

 • Gevoel van tekort (geld, tijd, liefde, …)

Zet je proces in beweging met een inzicht gesprek

Een makkelijke eerste stap is om een vrijblijvend en gratis 45min. persoonlijke coaching inzicht gesprek te plannen. Kies hier een vrij moment dat voor jouw past. Als je andere vragen hebt dan mail je naar info@unleashingofpotential.com 

Waar wacht je nog op?

Zodra de plaatsen vol zijn sluiten we de inschrijvingspagina.