Klaar om je jaar met intentie te beleven?

Verander in enkele uren de richting van jouw komende 12 maanden.
Schenk jezelf een jaar vol inspiratie.

Je hele jaar kan van richting veranderen als jij bewust de tijd neemt om vooruit te kijken.
Met deze jaarintentieplanner zorg je dat het komende jaar wordt zoals jij het zou willen.

Alles staat voor jou klaar om stap voor stap aan de slag te gaan met deze belangrijke jaar reflectie sessie die de richting van jouw komend jaar kan bepalen. Deze doe-workshop is er op gericht dat jij kan inzakken op de inzichten van het afgelopen jaar die je kan transformeren naar opportuniteiten. Tegen het einde van de workshop ga jij jouw ideale jaar planning hebben voor de komende 12 maanden, gevuld met concrete acties vol intentie en plannen die je helemaal enthousiast maken

Stap 1

Terugkijken naar het afgelopen jaar zodat je alles wat goed en minder goed was kan transformeren naar inzichten voor de toekomst.

Stap 2

Voel en beslis wat jij echt wil in het komende jaar voor elk belangrijk thema in jouw leven.

Stap 3

Zorg met de kompasoefening dat je richting verankerd is.

Stap 4

Plant de zaadjes voor jouw komende jaar door heldere actiestappen toe te voegen. 

Is dit exact de oefening die jij nodig hebt?

Waarom is het effect zo groot van een jaarintentie planningsessie?

 • Je krijgt zin in je toekomstig jaar, want jij hebt bewust gekozen wat jij wil en nodig hebt

 • Door concrete acties te formuleren ga je vermijden om in oude patronen te hervallen

 • Je gaat uitdagingen transformeren naar opportuniteiten, omdat je tijd hebt genomen om te leren uit het verleden
 • Als je langer vooruit kijkt dan worden grotere plannen mogelijk, want er zijn meer stappen die je kan inbouwen

 • Je neemt zelf de leiding over je leven in handen in plaats van geleefd te worden

Waarom houden we ons ideale jaar zelf tegen?

 • Als je veronderstelt dat de planning van je leven wel vanzelf ingevuld wordt, dan beland je in typische patronen die je gaan vertragen en tegenhouden

 • Wanneer je veronderstelt dat je nu geen tijd hebt voor een diepgaande reflectie, dan kan je daar ook niet de nodige verandering in brengen voor de toekomst

 • Het verleden bekijken kan ons ook angst aanjagen om wat niet lukte onder ogen te zien, maar het is net door dit erkenning te geven dat je dit kan transformeren van een negatieve ervaring naar een opportuniteit

 • Een jaar planning kan weerstand oproepen omdat het overweldigend voelt, daarom net dat een begeleid stap voor stap proces zo hulpvol kan zijn

 • Je hebt schrik dat een intentie jaar planning te gestructureerd is, daarom is er een hele stap die gaat over flexibiliteit inbouwen met intentie want het leven evolueert continu

Wat mag ik verwachten?

 • Alles is erop gemaakt dat jij direct aan de slag kan gaan met de oefeningen die stap voor stap zijn opgebouwd

 • Jij krijgt alles digitaal beschikbaar via ons online platform, met handige overzichten die je digitaal kan invullen of thuis printen
 • Al met een halve dag kan je de volledige jaar intentie planning doen voor jezelf. Velen kiezen om hun jaar intentie planning tijd te spreiden in kleinere stukken over enkele dagen zodat elk thema goed kan inzakken.
 • De ondersteunende video’s zorgen ervoor dat je bij elke stap ook de nodige extra inzichten meekrijgt om dit op de beste manier aan te pakken en valkuilen te vermijden
 • Via de kompas oefening veranker je het resultaat, zodat deze planning ook flexibel genoeg blijft voor wat er ook gebeurt in je leven en je je richting niet uit het oog verliest
 • Op het einde ga je als resultaat een overzicht hebben van het afgelopen jaar met de lessen die je daaruit kan halen en jouw toekomstig jaar volledig ingepland zoals jij dat wil

Wat zeggen anderen over ons?

"Ik ben zo'n fan!
Eerste ervaring is echt positief."

"Echt een investering in mezelf"

"Laat de volgende 12 maanden maar komen!
Deze planner is exact wat ik nodig had."

Klaar om eraan te beginnen?
Voor 23 euro ziet jouw jaar er helemaal anders uit.

Veelgestelde vragen

Je zal na je betaling direct een bevestiging krijgen in je mail dat alles goed gelopen is met je inschrijving. In een 2de mail zal je de inloggegevens ontvangen voor het online platform. Op deze cursus omgeving krijg je direct toegang tot alle video’s en bijhorende oefeningen, ook zal je daar de werkbladen vinden die je kan afprinten of digitaal kan invullen.

 

De bonus sessies op 28 december en 10 januari zijn optionele extra sessies waaraan je kan deelnemen. Per mail zal je hierover meer uitleg krijgen en een uitnodiging met de login details.

Veel hangt af van jouw werkwijze. Onze inschatting op basis van vorige deelnemers is ergens tussen de 4u en 8u. 

Wat wij zien is dat de meeste deelnemers ervoor kiezen om het in een paar stukken op te delen. Dit geeft je de kans om 2 of 3 thema’s aan te raken per sessie voor jezelf. Je gaat voelen dat het veel in beweging gaat zetten, gun jezelf de ruimte om er mee aan de slag te gaan.

Ook zijn er deelnemers die kozen om het eerst oppervlakkig in te vullen op korte tijd en daarna de verdieping op te zoeken. Dit is jouw persoonlijke voorkeur.

Je gaat het meest positieve effect ondervinden als je tijd neemt om het grondig te doen. Dit gaat thema’s aanraken die je recht naar je kern brengen. Alle tijd die je hierin steekt is een waardering van jouw komende 12 maanden. 

We werken met een garantie van 20 dagen, omdat we een vertrouwen hebben in onze jaar intentie planner. Als je niet tevreden bent dan krijg je je geld terug. Op die manier kan je in volledig vertrouwen jouw aankoop doen. We werken hier met een vertrouwen principe, waar we wel vragen dat ook jij opdaagt voor jezelf en je inzet om de jaar intentie planning te doen. 

Je kan via zowel je gewone bankkaart als je kredietkaart betalen. Opties zijn Bancontact, Mastercard of Visa. Allemaal beschikbaar via ons betalingsplatform. 

Als je al een traject hebt gevolgd, dan is deze workshop nog steeds een zeer waardevolle manier om de inzichten uit de trajecten te verankeren in een zeer concrete jaar planning voor jezelf. Sowieso is dit een mooie oefening om elk jaar te doen voor jezelf.

Super dat je al hebt deelgenomen aan één van onze webinars die we op regelmatige basis aanbieden aan onze mailing lijst, dan ken je al een beetje van onze stijl. Deze Jaar Intentie Planner is een volledig aparte workshop waarbij je op het einde een heel tastbaar resultaat hebt, nl. een jaar planning zoals jij het wil met intentie gebaseerd op inzichten en reflectie. Deze workshop staat dus los van onze webinars. Deze oefening hebben we nog nooit op een andere manier digitaal aangeboden.

Deze workshop is gericht op een zeer concreet resultaat, op het einde ga je een duidelijk overzicht hebben van je afgelopen jaar en je toekomstig jaar. Bij een coaching traject gaan we dieper in op persoonlijke lagen die daaronder kunnen zitten.

 

 

Met het bewust momentum traject ga je doorheen het proces waarbij je een idee of project in de wereld wil zetten, vanuit een bewuste intentie in plaats van geforceerde wilskracht. 

 

 

Met “Volg je eigen pad” Cyclus coaching traject (ons meest diepgaande programma) ga je kijken wat jou weerhoudt om echt te leven zoals jij het wil. Hier gaan we dieper in op wie je bent en hoe je kan omgaan met de herhaling van diepere thema’s in je leven. 

 

Je kan de programma’s combineren, alles werkt complementair. De jaar intentie planning is zeker een mooi startpunt. De volgorde van de coaching programma’s maakt niet zoveel uit. Je kan eerst Unleashing of Potential de Cyclus volgen en dan Momentum. Of eerst Bewust Momentum volgen en dan Unleashing of Potential de cyclus. 

Sowieso is er een “Niet tevreden, geld terug” garantie van 20 dagen. Als je niet tevreden bent dan kan je ons contacteren via info@unleashingofpotential.com en dan staan wij klaar om jou verder te ondersteunen.

 

Ja. Wij werken met een 100% betrouwbaar betaling systeem dat ervoor zorgt dat al jouw betalingsgegevens via een beveiligd systeem worden verwerkt. 

Je krijgt direct toegang tot alles. Deze workshop is net gemaakt zodat je direct aan de slag kan gaan en je zelfs al op een halve dag de complete jaar intentie planning hebt afgerond. Voor sommige personen zal het aangenamer voelen om dit te verdelen over verschillende dagen, wat ook helemaal ok is. Je blijft voor 1 jaar lang toegang hebben tot deze workshop.

We garanderen minimum 1 jaar lang toegang tot de jaar intentie planner. Weet wel dat je alle werkbladen kan downloaden op jouw computer. Als er updates komen tijdens dit jaar dan krijg je die er gewoon bij. 

 

De komende jaren blijf je toegang hebben tot het platform, indien we ooit van platform wijzigen dan brengen we je hiervan op de hoogte.

Als er in je afgelopen jaar gebeurtenissen zijn geweest die je diep hebben geraakt dan mogen deze zeker worden meegenomen. Er is ruimte in de oefening om alles te plaatsen, maar soms zijn er voor bepaalde thema’s diepere verwerking nodig. Mogelijk kan dit dan iets goed zijn voor jou om mee te nemen in jouw toekomstige planning. Je mag bij vragen altijd mailen naar info@unleashingofpotential.com en dan kunnen wij kijken hoe we je verder kunnen helpen.

 

Indien je nood hebt aan de verwerking van één van deze stukken dan is mogelijk een coaching traject voor jou een goede optie. Ook als je in bepaalde thema’s moeilijk kan vinden wat je echt wil, dan kan dit wel een dieper persoonlijk proces van je vereisen.

De jaarintentieplanner is zo ontworpen dat je deze oefening op eender welk moment kan starten. Of het nu januari is of is mei of september, het maakt niet uit welke maand. Jij doet jezelf een reflectie moment cadeau waarbij je de afgelopen 12 maanden bekijkt en vooruit kijkt naar de komende 12 maanden. 

Wat is er inbegrepen?

 
 • Volledig jaar intentie planner werkboek (30 pagina’s) die je kan downloaden en printen voor jezelf
 • Reflectie oefening over de afgelopen 12 maanden
 • De transformatie oefening op de 8 grote thema’s in je leven
 • Jaar kalender overzicht en een 12 maanden kalender
 •  Onbeperkt toegang tot het online platform

Ja, dit is wat ik nodig heb...

Workshop door Joris Van Doorslaer

Life coach, avonturier en ervaring facilitator

 • 10+ jaren ervaring workshops & persoonlijke ontwikkeling

 • Wereld rondgereisd (40 landen en 150+ gastgezinnen)

 • Leidde Google educatief programma

 • TEDx speaker coach 

 • Mede-organisator van het Mannenfestival België