Unleashing of potential

Embodiment of Potential
Level 2 van het Cyclus coaching traject

Start najaar 2024

Belichaming is leven en in vertrouwen 

gaan van je eigen diepe waarheid

Ontdek de verdieping die je raakt in de kern

Je lichaam weet wie je bent op het meest diepe niveau en heeft de mogelijkheid om voorbij te gaan aan de verklaringen die worden gecreëerd vanuit je hoofd. Relateren vanuit en met je lichaam brengt je dichter bij kern, waar de pure reflectie zit van de diepere stukken die leven in jezelf.

 

“Embodiment of Potential” is de uitbreiding op het Unleashing of Potential Cyclus Traject. Als je het proces van dieper bewust worden van jezelf aangaat dan zullen je nieuwe inzichten en vaardigheden worden uitgedaagd door de wereld om je heen, want niet alles en iedereen is mee geëvolueerd met jouw proces. In het toepassen en integreren ga je pas merken waar je nog kan groeien.

 

Deze verdieping van de vaardigheden, die aan bod komen in het Cyclus traject, zorgt voor een verankering waardoor je trouw kan blijven aan je pure kern zelf in elke situatie. Dit is het proces van in je kracht gaan staan en er ook in kunnen blijven staan. Belichaming geeft je een diepere manier om af te tasten waar je grenzen en verlangens liggen op je eigen pad. Jij kan de wereld om je heen mee doen evolueren als jij jouw bewustwording ook kan tonen vanuit een plek van acceptatie en zelfliefde. Leven vanuit je eigen waarheid zorgt dat alles in stroming komt en het is je lichaam die deze waarheid al diep vanbinnen weet. 

Ontdek de diepere verbinding met jezelf

De belichaamde essentie

Heb je gevoeld wat er allemaal in beweging komt als je naar je kern zelf kijkt?
En voel je een verlangen voor een verdiepende integratie met gelijkgestemden?
Dan is dit het ideale traject voor jou.

Dit vervolgtraject zal bestaan uit 3 weekends en 2 integratie check-ins waarbij je aan de slag kan gaan met de volgende stappen voor elk thema dat in het Cyclus traject aanbod kwam. Alles in dit traject draait rond integratie, verankering, belichaming en verbinden. 

Interesse? Ga direct naar de inschrijving info.

Weekend 1: Belichamen van je diepere zelf

Nadat je leert bewust worden van de weerstand patronen, triggers, kwetsbaarheden, spiegels of spanning responses die leven in jezelf kan je ze binnen je lichaam gaan transformeren. Door dieper jezelf te observeren op sensatie en zintuiglijk niveau ga je ontdekken hoe je op een andere manier kan omgaan met reactie patronen die zijn ontstaan. Hierdoor kan je bewuster reageren vanuit een meer gecentreerde plek in jezelf.

Wat komt er aan bod in dit eerste weekend?

 • Ontdek authentieke communicatie vanuit je lichaam

 • Ervaar hoe je emoties reguleert in jezelf

 • Transformeer de weerstand naar acceptatie vanuit je lichaam

 • Belichaamd spiegelen voor jezelf en naar anderen

 • Leren centreren bij reactie responses

   

Weekend 2: Relateren met anderen op een dieper niveau

Bepaalde stukken in jezelf kunnen enkel in beweging komen wanneer dit in relatie is tot anderen. Anderen zijn nodig om gezien en gehoord te worden voor wie we zijn, maar vereisen ook dat je de spiegels kan zien en je goed bij je eigen grenzen kan blijven. Als je de kracht van je potentieel wil voelen dan gaat er expressie nodig zijn die voorbij de angsten en discomfort in jezelf gaan. Cruciaal hiervoor is om te leren een gezonde en veilige bedding te creëren met de personen waarmee jij wil relateren, zowel voor jezelf als voor de andere.

Wat komt er aan bod in het 2de weekend?

 • Emoties loslaten en vertrouwen vanuit het lichaam

 • Een veilige bedding kunnen creëren voor jezelf en anderen

 • Doorvoelen van energie tussen elkaar

 • Verbinden via ademhaling en zenuwstelsel afstemming

 • Energetische bescherming

Weekend 3: Creatie vanuit je diepere zelf

Diep vanbinnen is er al een weten van de richting waar je naartoe kan gaan. Durven stappen in je eigen grootsheid is een proces. Als je leert voorbij je angst en ongemak te gaan, dan kom je op een plek van kracht waar volle stroming mogelijk is. Creatie is de transformatie van het potentieel dat in je zit.

Wat komt er aan bod in het 3de weekend?

 • Afstemming van wat je wil op je pad op basis van je lichaam

 • Opwekken en bewegen van levenskracht in jezelf

 • Transformatie naar bezielde actie

 • Voorbij je angst(en) kunnen gaan

 • In overgave gaan van de expressie van je authentieke zelf

 • Belichaamde creatie

Integratie check-ins

In dit vervolgtraject gaat er de mogelijkheid zijn om tussendoor aan de slag te gaan met bepaalde vaardigheden om dit te kunnen integreren in je dagdagelijks leven. Daarom zijn er ook 2  check-in momenten (individueel gesprek via videogesprek en in groep in Gent) en zal je ook een in-check partner hebben. Dit is een belangrijk element om te kunnen oefenen op de verankering.

Wat komt er aan bod in de integratie check-ins?

 • Spiegel sessies met elkaar

 • Relateren vanuit het lichaam
 • Transformatie van inzicht naar actie
 • Veilige bedding bieden en ontvangen
 • Verbindende expressie

Klaar om eraan te beginnen?

Ja? Dan is het tijd om je op de interesselijst te zetten.

Embodiment of Potential traject

Prijs:

1700 euro (incl. BTW) + 450 euro overnachting kosten

(Ook de optie om in 4 keer 550 euro te betalen)

 

Volgende editie – Start in juni 2024
Beperkt aantal plaatsen (max. 10 personen)

 

Wat is er inbegrepen:

 • 3 volledige weekends van vrijdagavond tot zondag namiddag op rustige plek in de natuur (Nederland)
 • 2 integratie check-ins (één individueel gesprek met Joris en één groep check-in)
 • Integratie check-in partner
 • Persoonlijke opvolging tussendoor bij vragen
 • Eten en drinken is inbegrepen
 • Verblijf voor 2 nachten per weekend

Data voor dit "Embodiment of Potential" traject

Volgende traject in 2024: 

Workshop Weekend 1 – Vrijdagavond 7 tot zondag 9 juni 2024

Individuele online check-in – tijdens de zomer

Workshop Weekend 2 – Vrijdagavond 13 tot zondag 15 september 2024

Integratie Groep Check-in – Zondag 20 oktober 2024

Workshop Weekend 3 – Vrijdagavond 29 november tot 1 december 2024

 

 

Alle weekends gaan door in De Oase (Nieuwland, Nederland).

De groep check-in gaat door in Gent. 

Ik heb interesse in het 'Embodiment of Potential' traject

Wees als eerste op de hoogte wanneer de inschrijvingen voor het Embodiment traject opengaan.

  Geen zorgen, we sturen je geen spam. Je kan je op elk moment weer uitschrijven.

  Heb je nog vragen die makkelijker zijn via een individueel gesprek?

  Een makkelijke volgende stap is om een gesprek te plannen. Kies hier een vrij moment dat voor jouw past. 

   

  Als je andere vragen hebt dan mail je naar info@unleashingofpotential.com 

  Veelgestelde vragen

  Elk weekend start op vrijdagavond, je bent welkom vanaf 19u en we starten om 20u met de opening check-in. Je kan indien gewenst een extra vrijdag avond maaltijd aanvragen. Zondag zullen we altijd eindigen rond 16u30. Locatie is De Oase, met adres Geer 37, 4243 JS Nieuwland, Nederland.

  De weekends zijn bewust met 2 maanden uit elkaar gespreid, want de periode tussenin is voor integratie daarom dat we ook extra check-ins doen hiervoor. Er is één individuele check-in via video gesprek tussen de eerste twee weekends en één check-in in groep in Gent tussen het tweede en derde weekend.

   

  Begeleiding van dit traject zal zijn door Joris Van Doorslaer en Tineke Maes. Zowel het mannelijke als vrouwelijke zit hierdoor in de begeleiding. Ook worden er verschillende generaties overbrugd, wat belangrijk is voor de draagkracht van de generatie stukken. Beide begeleiders hebben al jaren ervaring in proces begeleiding.

  Elke persoon die ooit een coaching traject gevolgd heeft bij Unleashing of Potential mag meedoen. Dus zowel een groep coaching traject of een individueel coaching traject (min. 8 individuele sessies).


  Mogelijk heb je niet bij Unleashing of Potential jouw coaching traject gevolgd, maar als jij al ervaring hebt met thema’s zoals weerstand patronen, grenzen en verlangens, spiegelen en innerlijk kind werk dan is er de mogelijkheid om een gesprek in te boeken. Als jij al ervaring hebt in bewustwordingsthema’s rond je kern en je voelt dat lichaamswerk jou volgende verdieping mag zijn, dan kan dit mogelijk het ideale traject voor jou zijn. Jouw volgende stap is dan een gesprek in te boeken om af te stemmen over jouw voorafgaande ervaringen.

  De focus in dit traject ligt volledig op integratie, verdieping, belichaming en verbinding.

  In het basis Cyclus traject gaan we op een diepgaande manier alle thema’s aan om dichter bij je kern te komen. In dit vervolg gaan zeker alle basis thema’s op verschillende manieren terugkomen maar je vertrekt vanuit een ander startpunt, hierdoor ga je de kans krijgen om te oefenen op het verdiepen. Dit traject gaat je ondersteunen om de wereld om je heen te creëren op een manier die past bij jouw kern zelf.

  De oefeningen die worden aangebracht zijn allemaal nieuw en aanvullend. Je gaat ontdekken dat veel vaardigheden op andere manieren benaderd kunnen worden als je vertrekt vanuit je lichaam, expressie en energie.

  We werken met een garantie van 90 dagen, omdat we een vertrouwen hebben in de waarde van het programma en het feit dat dit jou zal helpen om dichter bij jezelf te komen. Als je niet tevreden bent dan krijg je je geld terug. We werken hier met een vertrouwen principe, waar we wel vragen dat ook jij opdaagt en je inzet om de vaardigheden te oefenen. Gemaakte kosten zullen wel ingehouden worden van de terugbetaling.

  Je kan via zowel je gewone bankkaart als je kredietkaart betalen. Opties zijn Bancontact, Mastercard Visa en Overschrijving. Allemaal beschikbaar via ons betalingsplatform, buiten het overschrijven. Dit kan je aanvragen als je persoonlijk contact met ons opneemt via info@unleashingofpotential.com

  Ja, sowieso wordt er in individuele trajecten veel met emotioneel lichaamswerk gewerkt. Alles van embodiment of potential kan ook op individuele basis ingeoefend worden.

  Er zijn slechts een beperkt aantal individuele coaching trajecten per jaar samen met Joris Van Doorslaer. Hiervoor dien je eerst een kennismakingsgesprek te doen. Deze sessies vinden plaats in persoon (en op aanvraag ook via online video gesprekken), de thema’s worden volledig aan jouw persoonlijk traject aangepast.

  Een individueel traject gaat veel verder dan praten, er zal gewerkt met oefeningen die je gaan doen zakken uit je hoofd, gevoel loslaten en dieper verbinden met je essentie. Bij elke persoon zien de sessies er anders uit omdat we gaan afstemmen op de vaardigheden die voor jou het meest in beweging gaan brengen. De standaardprijs voor een individueel traject is 3500 euro excl. BTW.