Whoohoo!!! Je bent goed ingeschreven voor de workshop:

Bewust momentum geven aan wat jij echt wil

Is er al iets dat je nu kan doen? Ja!

  • Zet de datum die je hebt gekozen (zondag 23 januari of donderdag 27 januari) om 10u30 in je agenda (15 min. voor de sessie begint open we de video link)

  • Bedenk waar je ongestoord kan zitten om deze workshop te volgen

  • Zorg dat je onze mails goed in het oog houdt, daar kondigen we nog extras aan

  • Neem zeker je notitieboekje mee tijdens de sessie en zet gerust een thee voor jezelf klaar

  • Ontdek & volg ons voor meer inzichten op onze social media: FacebookInstagram, of YouTube. Nu is het moment om ons toe te voegen. In ruil krijg je regelmatig nieuwe inzichten, persoonlijke interactie en word je deel van een groep gelijkgestemden.

Wil je nu al dat je 2022 in actie komt?

Dan is dit een mooie extra toevoeging voor de online workshop…

Je hele jaar kan van richting veranderen als jij bewust de tijd neemt om vooruit te kijken.
Met deze "jaar intentie planner" zorg je dat het komende jaar wordt zoals jij het zou willen.

Alles staat voor jou klaar om stap voor stap aan de slag te gaan met deze belangrijke jaar reflectie sessie die de richting van jouw komend jaar kan bepalen. Deze doe-workshop is er op gericht dat jij kan inzakken op de inzichten van het afgelopen jaar die je kan transformeren naar opportuniteiten. Tegen het einde van de workshop ga jij jouw ideale jaar planning hebben voor de komende 12 maanden, gevuld met concrete acties vol intentie en plannen die je helemaal enthousiast maken

Stap 1

Terugkijken naar het afgelopen jaar zodat je alles wat goed en minder goed was kan transformeren naar inzichten voor de toekomst.

Stap 2

Voel en beslis wat jij echt wil in het komende jaar voor elk belangrijk thema in jouw leven.

Stap 3

Zorg met de kompas oefening dat je richting verankerd is.

Stap 4

Plant de zaadjes voor jouw komende jaar door heldere actie stappen toe te voegen. 

Zin om aan de slag te gaan met deze extra doe-workshop?

Op een halve dag verander je de richting van je komende 12 maanden.

Wat is er inbegrepen?

  • Volledig jaar intentie planner werkboek (30 pagina’s) die je kan downloaden en printen voor jezelf

  • Reflectie oefening over de afgelopen & komende 12 maanden
  • De transformatie oefening op de 8 grote thema’s in je leven
  • Jaar kalender overzicht en een 12 maanden kalender
  •  1 jaar onbeperkt toegang tot het online platform 

Voor slechts 22 euro...

Exact de oefening die jij nodig hebt?

Wat zeggen anderen over ons?

"Ik ben zo'n fan!
Eerste ervaring is echt positief."

"Echt een investering in mezelf"

"Laat 2022 maar komen!
Deze planner is exact wat ik nodig had."

Veelgestelde vragen

Je zal na je betaling direct een bevestiging krijgen in je mail dat alles goed gelopen is met je inschrijving. In een 2de mail zal je de inloggegevens ontvangen voor het online platform. Op deze cursus omgeving krijg je direct toegang tot alle video’s en bijhorende oefeningen, ook zal je daar de werkbladen vinden die je kan afprinten of digitaal kan invullen.

We werken met een garantie van 20 dagen, omdat we een vertrouwen hebben in onze jaar intentie planner. Als je niet tevreden bent dan krijg je je geld terug. Op die manier kan je in volledig vertrouwen jouw aankoop doen. We werken hier met een vertrouwen principe, waar we wel vragen dat ook jij opdaagt voor jezelf en je inzet om de jaar intentie planning te doen. 

Je kan via zowel je gewone bankkaart als je kredietkaart betalen. Opties zijn Bancontact, Mastercard of Visa. Allemaal beschikbaar via ons betalingsplatform. 

Als je al een traject hebt gevolgd, dan is deze workshop nog steeds een zeer waardevolle manier om de inzichten uit de trajecten te verankeren in een zeer concrete jaar planning voor jezelf. Sowieso is dit een mooie oefening om elk jaar te doen voor jezelf.

Super dat je al hebt deelgenomen aan één van onze webinars die we op regelmatige basis aanbieden aan onze mailing lijst, dan ken je al een beetje van onze stijl. Deze Jaar Intentie Planner is een volledig aparte workshop waarbij je op het einde een heel tastbaar resultaat hebt, nl. een jaar planning zoals jij het wil met intentie gebaseerd op inzichten en reflectie. Deze workshop staat dus los van onze webinars. Deze oefening hebben we nog nooit op een andere manier digitaal aangeboden.

Deze workshop is gericht op een zeer concreet resultaat, op het einde ga je een duidelijk overzicht hebben van je afgelopen jaar en je toekomstig jaar. Bij een coaching traject gaan we dieper in op persoonlijke lagen die daaronder kunnen zitten.

 

 

Met het bewust momentum traject ga je doorheen het proces waarbij je een idee of project in de wereld wil zetten, vanuit een bewuste intentie in plaats van geforceerde wilskracht. 

 

 

Met “Volg je eigen pad” Cyclus coaching traject (ons meest diepgaande programma) ga je kijken wat jou weerhoudt om echt te leven zoals jij het wil. Hier gaan we dieper in op wie je bent en hoe je kan omgaan met de herhaling van diepere thema’s in je leven. 

 

Je kan de programma’s combineren, alles werkt complementair. De jaar intentie planning is zeker een mooi startpunt. De volgorde van de coaching programma’s maakt niet zoveel uit. Je kan eerst Unleashing of Potential de Cyclus volgen en dan Momentum. Of eerst Bewust Momentum volgen en dan Unleashing of Potential de cyclus. 

Sowieso is er een “Niet tevreden, geld terug” garantie van 20 dagen. Als je niet tevreden bent dan kan je ons contacteren via info@unleashingofpotential.com en dan staan wij klaar om jou verder te ondersteunen.

 

Ja. Wij werken met een 100% betrouwbaar betaling systeem dat ervoor zorgt dat al jouw betalingsgegevens via een beveiligd systeem worden verwerkt. 

Je krijgt direct toegang tot alles. Deze workshop is net gemaakt zodat je direct aan de slag kan gaan en je zelfs al op een halve dag de complete jaar intentie planning hebt afgerond. Voor sommige personen zal het aangenamer voelen om dit te verdelen over verschillende dagen, wat ook helemaal ok is. Je blijft voor 1 jaar lang toegang hebben tot deze workshop.

Je zal 1 jaar lang toegang hebben tot de jaar intentie planner. Weet wel dat je alle werkbladen kan downloaden op jouw computer. Als er updates komen tijdens dit jaar dan krijg je die er gewoon bij.

Als er in je afgelopen jaar gebeurtenissen zijn geweest die je diep hebben geraakt dan mogen deze zeker worden meegenomen. Er is ruimte in de oefening om alles te plaatsen, maar soms zijn er voor bepaalde thema’s diepere verwerking nodig. Mogelijk kan dit dan iets goed zijn voor jou om mee te nemen in jouw toekomstige planning. Je mag bij vragen altijd mailen naar info@unleashingofpotential.com en dan kunnen wij kijken hoe we je verder kunnen helpen.

 

Indien je nood hebt aan de verwerking van één van deze stukken dan is mogelijk een coaching traject voor jou een goede optie. Ook als je in bepaalde thema’s moeilijk kan vinden wat je echt wil, dan kan dit wel een dieper persoonlijk proces van je vereisen.

Ja, dit is wat ik nodig heb...