Ervaar de Unleashing of Potential Workshop Introductie Reeks
rond persoonlijke ontwikkeling

Elke donderdag avond vanaf 16 september in Gent

WORKSHOP 1

Rust, helderheid en focus in jezelf vinden

Donderdag 16 september om 19u30

WORKSHOP 2

Weten wat je wil vs. Je altijd aanpassen aan anderen

Donderdag 23 september om 19u30

WORKSHOP 3

Emotie kunnen loslaten

Donderdag 30 september om 19u30

WORKSHOP 4

Diepere verbinding en kwetsbaarheid

Donderdag 7 oktober om 19u30

WORKSHOP 1

Rust, helderheid en focus in jezelf vinden

Donderdag 16 september om 19u30

Als we te veel in ons hoofd zitten dan ontstaat er twijfel, beginnen we veel verhaal te creëren over het verleden en de toekomst. Onze focus in deze workshop is patronen herkennen zodat je terug helderheid, rust en focus in je hoofd kan brengen. Zeker in onze Westerse maatschappij is er heel veel focus op het mentale. Ook geven we enkele tools mee die ervoor kunnen zorgen dat je minder mentale stress hebt en andere uitlaatkleppen.

Deze workshop Rust, helderheid en focus in je hoofd (die doorgaat in Gent) bestaat uit 2 delen. Er wordt dieper ingegaan op cruciale inzichten die je mentale patronen doen herkennen. Bewust worden wanneer je in het mentale denken zit is het startpunt van een diepgaander proces. Het tweede deel bestaat rond het ervaren van manieren om uit het denken te stappen, want als we enkel het denken gebruiken kan ons energieniveau echt zakken.

WORKSHOP 2

Weten wat je wil vs. Je altijd aanpassen aan anderen

Donderdag 23 september om 19u30

Deze workshop is voor personen die zich vaak aanpassen aan anderen. Dit is een ongelooflijke sterkte, aangezien het ervoor kan zorgen dat je flexibel bent in verschillende situaties en ook heel empathisch naar anderen. De schaduwkant van deze vaardigheid is dat je je aanpast aan wat anderen willen, hierdoor geef je weg wat je zelf wilt en kan je jezelf uit het oog verliezen. 

Kunnen uitdrukken wat je wilt hangt ook heel hard samen met grenzen stellen, uitdrukken wat je niet wilt. Aanpassing aan anderen zorgt voor een gevoeligheid waardoor je veel energie weggeeft aan anderen. Deze workshop draait erom bewustzijn te creëren rond het geven en nemen van energie. We gaan je enkele tools en ervaringen meegeven die je een inzicht geven in jouw patronen. Cruciaal is dat je op dagelijks niveau in kleine zaken kan aangeven wat je echt wil, anders gaat het heel moeilijk zijn dit te doen wanneer er echt grote beslissingen in je leven zijn waar deze vaardigheden cruciaal zijn.

WORKSHOP 3

Emotie kunnen loslaten

Donderdag 30 september om 19u30

Emotie is “Energie in Motie”, cruciaal is het woord motie dat duidt op beweging. Wanneer we onze emotie onderdrukken dan gaat dit niet meer bewegen en ontstaan blokkades. Dit kan ons heel neutraal doen voelen (tot bijna ongevoelig) of kan leiden tot overstromingen in onze emoties (uitbarstingen van verdriet of kwaadheid). Belangrijk is om met emoties pro-actief aan de slag te gaan in plaats van reactief.

In deze workshop gaan we aan de slag met enkele emotional release technieken die je kunnen helpen. Het gaat hier over technieken die toegankelijk zijn en die je ook in je dagelijks leven kan gebruiken. Deze workshop bevat basistechnieken die cruciaal zijn als je later interesse zou hebben om met diepere emotionele lagen aan de slag te willen gaan. We zullen werken met ademhalingstechnieken, creatieve vormen van expressie en fysieke beweging. Er is ook ruimte om met emotie een plaats te geven zodat je er ook mee verder kan.

WORKSHOP 4

Diepere verbinding en kwetsbaarheid

Donderdag 7 oktober om 19u30

Tonen wie je echt bent, wat je echt wil en welke plek je mag innemen in deze wereld vergt moed. Verbinding en kwetsbaarheid hangen nauw samen, wanneer we ons kunnen herkennen in wat anderen delen ontstaat er een diepere verbondenheid. Er zijn enkele basisvoorwaarden om dit mogelijk te maken zoals je veilig voelen bij de andere persoon. 

Deze workshop (die doorgaat in Gent) draait rond verbinding en kwetsbaarheid, via verschillende ervaringen bouwen we de workshop op zodat je kan tonen wie je bent. Vanuit daar maken we plek voor jou om je plaats in te nemen. Door je diepe verbinding te laten ervaren kunnen we je tools meegeven die jij verder kan uitdragen in je dagelijks leven. Verbinding heeft vele facetten, oefen in deze veilige setting en draag het dan verder uit. Je mag je verwachten aan een veilige setting waar je met een goed gevoel naar huis gaat en met nieuwe inzichten over hoe jij verbinding maakt met anderen.

Wat zijn mijn volgende stappen?

Als je inschrijft voor de hele reeks van workshops dan ben je vanaf 16 september welkom, elke donderdag avond om 19u30 op onze workshop locatie in Gent (Hagelandkaai 40).

Als je de hele reeks volgt, dan krijg je 1 workshop gratis. Hierdoor is het bedrag 90 euro in plaats van 120 euro.

Deze reeks is gemaakt om echt in te zakken in je proces en de basis principes van Unleashing of Potential mee te krijgen. 

Kan ik voor een workshop apart inschrijven?

Ja. Hieronder kan je de inschrijvingspagina vinden per workshop. De prijs is 30 euro per workshop (incl. BTW).

 

Workshop #1 – Focus, helderheid en rust in jezelf brengen (16/9)

Workshop #2 – Weten wat je wil vs. Je aanpassen aan anderen (23/9)

Workshop #3 – Emotie kunnen loslaten (30/9)

Workshop #4 – Diepere verbinding en kwetsbaarheid (7/9)

Joris Van Doorslaer

 • 10+ jaren ervaring workshops & persoonlijke ontwikkeling

 • Wereld rondgereisd (40 landen en 150+ gastgezinnen)

 • Leidde Google educatief programma

 • TEDx speaker coach 

 • Mede-organisator van het Mannenfestival België

 • 10 jaar in relatie met Sanne

Sanne Meert

 • 10+ jaren ervaring in workshops en persoonlijke ontwikkeling

 • Focus op thema’s zoals intuïtie, emotie en energie

 • Leidde educatief programma voor internationale non-profit

 • Reiki en chakra therapie

 • Leidt ook vrouwencirkels

Voor wie zijn deze workshops geschikt?

Deze training past 100% bij jou als je open staan voor persoonlijke groei. Het is belangrijk dat opdagen voor deze training een keuze is voor jezelf. Je geeft jezelf tijd om te kijken naar de diepere lagen binnenin. 

Of je nu al veel ervaring of weinig ervaring hebt met persoonlijke ontwikkeling, als jij voelt dat er in jouw leven wel wat mag veranderen dan is dit de plek voor jou. Deze workshops zijn heel ervaringsgericht, we gaan aan de slag met oefeningen op een manier die heel toegankelijk is en heel bruikbaar achteraf. Een ideale introductie voor Unleashing of Potential.

Indien je al het diepgaandere Cyclus coaching traject bij ons hebt gevolgd dan raden we je aan om niet deel te nemen. Tenzij je graag een opfrissing wilt.