Onze Visie

Een wereld creëren vol bewuste mensen met zin voor het leven. In connectie met hun kern potentieel. Vol creatieve energie.

Over ons

Ondertussen zijn wij al een duo (Sanne en Joris) gedurende 16 jaar. Onze focus op bewuste zelfontwikkeling en zin voor het leven is versterkt door wereldwijd rond te reizen en inzichten te ontdekken. Gedurende 4 jaar hebben we de wereld rondgereisd met de nonprofit Up with People, in de jaren erna zijn we beginnen reizen met een focus op de ontwikkeling van het Unleashing of Potential programma. Allebei hebben we al meer dan 10 jaar workshops begeleid en doorheen de jaren honderden ontwikkeld. In de laatste jaren hebben we onze focus gelegd op wat wij zijn essentiële levensonderwerpen, we zijn methodes beginnen ontwikkelen die toelaten om op een makkelijkere manier je kern potentieel tot hun recht laten komen.

Wat ons een unieke kijk geeft is het feit dat we op de meest diverse plekken in de wereld of voor de meest uiteenlopende type groepen workshops hebben begeleid. Van internationale groepen tot wereldbekende bedrijven zoals Google. Van scholen op een Native American reservaat tot een jeugd detentie centrum in Mexico. Of simpelweg in mensen hun living. Elke setting geeft een unieke twist. Onze focus ligt ondertussen nog sterker op de ontwikkeling van de nieuwsgierigheid naar persoonlijke groei, creativiteit en intuïtie.  Er is geen methode die voor iedereen even goed werkt, daarom combineren we tal van verschillende manieren om zelfontwikkeling te beoefenen en zorgen we dat ze versterkt worden met krachtige inzichten. Elke ervaring die wij creëren combineert enkele van de dimensies (fysiek, mentaal, emotioneel en spiritueel) met een sfeervolle plek waar jezelf zijn mogelijk is. 

 

Op 15 april 2018 zijn we officieel met ons avontuur van start gegaan. Het leek ons het beste om alles op dat moment te verkopen en met volledige vrijheid de wereld in te trekken op zoek naar inzichten die ons programma konden versterken. In februari 2019 keerden we terug naar onze basis in Gent, met als doel ons programma hier aan te bieden en op regelmatige basis projecten te doen in het buitenland. Avontuur, creativiteit en samenwerkingen met anderen over heel de wereld zit in het DNA van ons programma.

Op verschillende manieren bieden we anderen de mogelijkheid op ons programma te volgen: ons transformatie programma (individueel of in groep), ervaring workshops, retreats met een avontuurlijk element (o.a. Nepal, Zweden, …), nieuwsbrief met inzichten, gastspreker over onze ervaringen en inzichten, YouTube videos met inzichten, vrouwen cirkels, mannen bijeenkomsten en projecten die we opstarten met anderen. Via onze nieuwsbrief word je als eerste op de hoogte gebracht van onze evenementen, ook onze Instagram en Facebook zijn goede plek voor updates.

Voor sommige evenementen worden we gevraagd, indien jij iemand bent met interesse dan mag je ons gerust een bericht sturen. Onze basis is zelfontwikkeling van je kern en we doen dit altijd op een interactieve manier die je inzichten laat beoefenen en ervaren, locaties kunnen zo divers zijn als jouw living, jouw organisatie of bedrijf, een festival of een ander prachtig idee. Wij laten samenwerkingen onze richting bepalen. 

Joris van Doorslaer

Levensontdekker, Ervaringsontwikkelaar & Inzicht Facilitator
Bel via +32491242989

Co-oprichter van Unleashing of Potential, hij ontwikkeld als meer dan 10 jaar ervaringsworkshops en is gecertifieerd als levens coach. Hij reisde 4 jaar rond de wereld met de non-profit organisatie Up with People, waar hij het educatie programma leidde en later in zijn rol als cast manager voor de volledige organisatie verantwoordelijk was.


In 2016 begon Joris bij Google, hier leidde hij een internationaal digitale vaardigheden acceleratie programma in België. In datzelfde jaar lanceerde hij samen met Sanne de organisatie “Plus One: Unleashing Potential” met als doel een netwerk te creëren van mensen die open staan voor inspirerende ideeën. In 2018 lanceerde hij Unleashing of Potential om zich volledig te richten op de oprichting van een programma dat een wereldwijde beweging kan versterken van mensen die bewust connectie maken met zichzelf en hierdoor hun creatief potentieel tot uiting kunnen laten komen. Zijn levensstijl is gefocust op groei, inspiratie en avontuur. Als reiziger, video maker en creatieve ontdekker brengt hij zijn living out of the box denken mee naar elke workshop. Een prioriteit voor Joris bij elk evenement is om een sfeer te creëren die zo veilig en vertrouwd aanvoel dat unieke, creatieve ervaring spontaan gebeuren.

Sanne Meert

Life coach, Reiki practitioner & Facilitator

Co-oprichter van Unleashing of Potential, zij is gecertificeerd als life coach en Reiki practitioner. Al meer dan 10 jaar organiseert zij workshops over heel de wereld. En samen met Joris was zij deel van het TEDxGhent team, waarbij ze allebei de verantwoordelijkheid deelden om de sprekers te begeleiden.

 

Met een passie voor welzijn combineert zij haar kennis met een certificatie in herbologie en chakra therapie. Voor haar is Unleashing of Potential een manier om andere mensen terug zichzelf te laten vertrouwen, hun intuïtie te volgen en terug de zin in hun leven en zichzelf te vinden. Sanne heeft al een heel spectrum aan onderwerpen begeleid, van emotie tot beweging tot vrouwelijke energie (vrouwencirkels). In elk evenement zal Sanne een focus leggen op authenticiteit en kwetsbaarheid. Zij brengt de emotionele en spirituele elementen – zij biedt een mooie balans met onderwerpen die meer in het mentale en fysieke zitten.